Konuyla ilgili yazımızıokuyabilirsinizAkıllı olmayan bir TV internetenasılbağlanırsüreciayrıntılı olarak açıklıyoruz. Bir TV’yi WiFi olmadan İnternete Bağlama Aşağıda nasıl başlayacağınıza dair bazı örnekler verilmiştir: Görüntüleri bir bilgisayardan Wifi olmayan bir TV’ye aktarma.

Akıllı OlmayanTV‘yi Bağlamaİnternet harika bir kaynaktır. Akıllı TV’ler TV’ye dönüştürülebilirBunuyapmak için profesyonel olmanıza gerek yok. İnterneti Akıllı Olmayan Bir TV’ye Bağlamak için doğru bilgi ve uygun ekipman gereklidir.

Makalemiz aşağıdaki gibi tüm sorularınıza cevap verecektir: Televizyonumu nasıl Akıllı hale getirebilirim, kablolu veya kablosuz İnternet TV’ye nasıl bağlanabilir ve Akıllı olmayan bir TV’yi internete nasıl bağlayabilirim.

Akıllı olmayan bir TV internete nasıl bağ lanır Bu makalede okuyacaklarınız:

  • Smart TV nedir?
  • Akıllı olmayan bir TV’yi internete nasıl bağlarım?
  • İnternete bağlı bir TV’yi internet erişimi olmayan bir TV’ye bağlayabilir misiniz?
  • İnternet özellikli bir TV’yi bilgisayarıma nasıl bağlarım?
  • Android TV Box nedir?
  • Android TV Box kullanarak eski bir TV nasıl Akıllı TV’ye dönüştürülür?
  • Hangi Android TV Kutusunu satın almalısınız?
  • Google Chromecast nedir?
  • Google Chromecast: Eski bir TV nasıl Akıllı TV’ye dönüştürülür?
  • Apple TV nedir?
  • Apple TV: Eski bir TV nasıl Smart TV’ye dönüştürülür?

Smart TV nedir sorusuna bakarak başlayalım…

Smart TV’ler internete bağlanan ve indirilen uygulamalarla televizyon deneyiminizi geliştiren bir teknoloji türüdür. Bir Smart TV ile Netflix, AmazonYouTubegibi en sevdiğiniz video akış hizmetlerinin, Spotify gibi müzik akış hizmetinin ve çeşitli spor ve oyunların keyfini ek ürünlere ihtiyaç duymadan istediğiniz gibi çıkarabilirsiniz.

Akıllı olmayan TV’nizi internete nasıl bağlayabilirsiniz ….

Akıllı olmayan bir TV’yi internete nasıl bağlarım?

Kum torbası kullanmanın birkaç yolu vardır. Kafanızı çevirinAkıllı TVözelliği olmayan Smart TV satın almak mümkündür.

WiFi özelliği olmayan bir TV’yi internete bağlamak için Google Chromecast, Android TV Box veya Apple TV kullanılabilir.

Bu yöntemler aşağıda listelenmiştir. Seçim sizin. Bu şekilde internet olmasa bile TV’den internete bağlanabilirsiniz.

Android TV Box kullanarak eski bir TV nasıl Akıllı TV’ye dönüştürülür

Akıllı olmayan bir TV’yi internete nasıl bağlarım?

Bir şeyi nasıl yapacağınızı öğrenmenin kolay yoluAkıllı olmayan bir TV’yiAkıllı TV’ye dönüştürmeAppleTV veya Android TV Kutusu kullanmak mümkündür. Bu cihazlar HDMI ve USB girişi olan bir TV ile kullanılabilir.

Akıllı Android TV Kutusu olarak da adlandırılan Android TV Kutusu, TV’de video izlemenizi ve oyun oynamanızı sağlayan bir cihazdır. Ayrıca Android uygulamalarını da çalıştırabilirsiniz. Android TV Kutuları birçok kullanıcı tarafından Web tarayıcılarını kullanarak TV’de internette gezinmek ve Netflix, Youtube veya Amazon TV gibi uygulamaları kullanmak için kullanılabilir.

Hangi Android TV kutusunu satın almalısınız?

Farklı türleri vardırAkıllı TVcihazları TV’nizi bir TV’ye dönüştürebilir. Ortalama fiyatı 200-800 Türk Lirası arasında değişmektedir. Düşük kaliteli donanıma sahip bir cihaz ile tatmin edici olmayan performans elde edilebilir. Cihazın hızı, işlemcisindeki çekirdek sayısı ve ne kadar RAM’e sahip olduğu önemli faktörlerdir. Yüksek hızlı cihazlardan fayda sağlayacaksınız.

Türkiye’de ve dünyada birçok popüler TV Box bulunmaktadır. Bunlar arasında Apple TV Box’lar (ve diğer markalar), Amazon Fire Stick TV’ler (ve diğer markalar), Nvidia Shield TV’ler (ve diğerleri), Matricom’dan Minix NEO TV’ler, Zidoo ve Scishion bulunmaktadır. Bu cihazlar mevcuttur.

Android TV Box en sevdiğiniz programları izlemek için harika bir yoldur. TV’nizi kablolu veya kablosuz internete bağlayabilir, çevrimiçi film indirebilir ve izleyebilir, ayrıca müzik dinleyebilirsiniz. Kısacası, akıllı telefonunuzda yapacağınız her şeyi bir Android TV Kutusu kullanarak yapabilirsiniz. akıllı olmayan bir TV’yi akıllı bir TV’ye dönüştürmek için.

Google Chromecast Eski TV’nizi Smart TV’ye dönüştürün

Chromecast, Android TV Kutularına ek olarak kullanılabilir.

Google Chromecast görüntüleri HDMI üzerinden iletir. Herhangi bir USB konektöründen güç çekebilir. HDTV açıldığında bu cihaz kullanılabilir. Aynı yerel ağa bağlı Android veya iOS cihazlar ve bilgisayarlar tarafından kablosuz olarak kontrol edilebilir.

Yazımızı buradan okuyabilirsiniz Chromecast video görüntülemek ve müzik dinlemek için kullanılabilir.

Apple TV Eski TV’nizi Smart TV’ye dönüştürün

Apple TV, bir iPhone veya iPad’iniz varsa TV’nize Smart TV işlevselliği eklemenize olanak tanır. Bir Smart TV satın almanıza gerek yok.

Apple TV, İnternet’ten alınan içeriği TV’nizde görüntüleyen gerçek zamanlı bir medyadır. Apple TV, Apple’ın tvOS’ini çalıştırır ve avucunuza sığacak kadar küçüktür. TvOS işletim sistemini çalıştıran ve avucunuza sığacak kadar küçük olan bir Apple TV aygıtıdır. TV’nizi İnternet’e bağlayınTVile şu yolla da iletişim kurabilirsiniz.

Apple TV; iPhone, iPad ve iPod Touch’ınızın AirPlay veya Ev Paylaşımı aracılığıyla HD TV’nize kablosuz olarak içerik akışı yapmasını sağlıyor. Ayrıca TV’niz için iTunes Store’dan müzik ve film satın alabilirsiniz.

Daha fazlasını öğrenin Apple TV: nedir ve nasıl kullanırım? Yazımızı okuyabilirsiniz.

Eski bir TV’yi internete bağlama Yazımızda normal bir TV’yi nasıl akıllı hale getireceğinizi anlattık. TV’yi kablosuz veya kablolu internete bağlama.

Akıllı olmayan bir TV’yi internete bağlama ile ilgili sık sorulan sorular

İnternet erişimi olmadan evinize internet bağlantılı bir TV bağlayabilir misiniz?

İnterneti olmasa bile TV’nize internet bağlayabilir misiniz? Bu mümkün. Akıllı olmayan TV’nizi internet üzerinden bağlamak, onu kullanmaya devam etmenizi sağlayacaktır.

İnternete bağlı bir TV’yi internet olmadan ev ağıma nasıl bağlayabilirim?

Smart TV’si olmayan bir TV’yi çeşitli yollarla Smart TV’ye dönüştürebilirsiniz. Google Chromecast, Android TV Box veya Apple TV, WiFi olmayan bir TV’yi internete bağlamak için kullanılabilir.
Eski bir TV’yi internete bağlama hakkındaki makalemizde, tüm bu yöntemleri listeliyoruz. Seçim sizin. Bu şekilde internet olmasa bile TV’den internete bağlanabilirsiniz.

Android TV Box nedir?

Akıllı Android TV Kutusu olarak da adlandırılan Android TV Kutusu, TV’nizde video oyunları oynamanıza ve videolar izlemenize olanak tanıyan bir cihazdır. Ayrıca Android işletim sistemini çalıştıran programları ve uygulamaları da çalıştırabilirsiniz. Android TV Box’lar birçok kullanıcı tarafından Netflix, Youtube ve Amazon TV gibi uygulamalara erişmek için kullanılabilir. Ayrıca Web tarayıcıları aracılığıyla TV’de internette gezinebilirler.

Hangi Android TV Kutusunu satın almalısınız?

Televizyonunuzu bir Smart TV’ye dönüştürebilecek çeşitli cihaz türleri vardır. Ortalama fiyat 200-800 Türk Lirası arasında değişmektedir. Düşük seviye donanıma sahip bir cihaz ile tatmin edici olmayan bir performans elde edilebilir. Kaç GHZ, kaç çekirdek işlemci ve kaç GB RAM? Alacağınız cihaz.
Türkiye’de ve dünyada birçok popüler TV Kutusu var. Bunlar arasında Apple TV Box’lar (ve diğer markalar), Amazon Fire Stick TV’ler (ve diğer markalar), Nvidia Shield TV’ler (ve diğerleri), Matricom, Zidoo ve Scishion’dan Minix NEO TV’ler bulunmaktadır. Bu cihazlar mevcuttur.

Google Chromecast nedir?

Google Chromecast HDMI üzerinden video gönderir. Güç sağlamak için herhangi bir USB bağlantı noktası kullanılabilir. HDTV’niz açılır açılmaz cihazı kullanabilirsiniz. Aynı ağdaki bilgisayarların yanı sıra Android veya iOS sürümlerine sahip mobil cihazlar tarafından kablosuz olarak kontrol edilebilir.

Apple TV nedir?

Apple TV, iPhone, iPad veya iPod touch’ınızın AirPlay aracılığıyla HDTV’nize kablosuz olarak içerik akışı yapmasını sağlar. Ayrıca iTunes Store’dan film ve müzik satın almanızı ve kiralamanızı sağlar.