Bu makale size ücretli uygulamaları Android cihazlara ücretsiz olarak nasıl yükleyeceğinizi ve indireceğinizi gösterecektir.

Google Play’de Ücretli Android Uygulamaları Nasıl Ücretsiz İndirilir birçok kişinin sorduğu bir sorudur.

Android Play Store veya Android Market’teki oyun ve uygulamaların büyük çoğunluğu ücretlidir. Genel bir karşılaştırma yaparsanız, ücretli uygulama ve oyunların kalitesinin her zaman daha yüksek olduğunu göreceksiniz. Pahalı olanlar da dahil olmak üzere uygulamaları ÜCRETSİZ olarak indirebileceğinizi biliyor muydunuz?

Google Play Store, Android için uygulamaları ücretsiz olarak indirmenize olanak tanır. Yanlış duymadınız. Ücretli Android Uygulamalarını Ücretsiz Alın.

Uygulama ve oyun indirmek için Google Play Market’in yüklü olması gerekmez. Market uygulamaları mevcuttur. Google Play Store üzerinden birçok oyun ve uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Aşağıda sunduğumuz market uygulamasına ek olarak, Google Play Alternatif 5 Uygulama Mağazasını derledik Daha fazlasını öğrenmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Bunu almak için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Android Cihazlarda Ücretli Uygulamalar Nasıl İndirilir?

Aşağıdaki adımları takip ederek Android Ücretli Uygulamaları Ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Android Ücretli Uygulamaları Ücretsiz Google Play’den indirebilirsiniz.

Bu, Google’ın uygulama indirmek için önerdiği bir yöntem değildir. Google, yaşayabileceğiniz herhangi bir sorun için sorumluluk kabul etmez.

FreeStore adlı uygulamayı kullanarak Android Ücretli Uygulamaları Ücretsiz indirebilirsiniz.

Freestore Android uygulaması. Orijinal uygulamayı Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Diğer Android uygulamaları ile aynıdır.

Öncelikle FreeStore uygulamasını yüklemeniz gerekiyor buraya tıklayarak İndirin.

Kullanımı kolaydır. Köklü ve köksüz ayrımı olmaksızın tüm android sistem cihazlarında ve telefonlarında çalışır.

Uygulamayı yükledikten sonra Google Play’de oturum açın. Google Play’de belirli bir fiyata sahip rastgele bir uygulama seçin.

Uygulamanın sol üst köşesinde paylaş butonu görünecektir.

Paylaş’a tıkladıktan sonra, nasıl paylaşmak istediğinizi soran bir ekran görünecektir. “Ücretsiz” mağaza uygulamasını seçin.

İndirmek için başka bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Uygulamanın yanındaki İndir düğmesine basarak indirmeyi başlatabilirsiniz.

Uygulamanın indirilmesi biraz zaman alabilir. Bu programlardan birini kullanın. Sıkıştırılmış APK dosyalarını açın Dosya ZIP formatında indirilecektir.

Uygulamanızı yüklemek kolaydır. Bir apk Şimdi kullanın.

Ücretli uygulamaları ücretsiz edinebilirsiniz. Büyük uygulamaları indirmenizi önermiyorum. Zamanınızı boşa harcarsınız. Büyük boyutlu uygulamalar çalışmaz. 200-300 MB’a kadar olan dosyaları indirin. Çoğunu çalıştırabilir.

Freedom kullanılarak hangi uygulamalar indirilemez?

Freedom, çevrimiçi uygulama indirmek istediğinizde çalışmaz! Örneğin, ücretli çevrimiçi çok oyunculu oyunları veya tek oyunculu oyunları indirmenize izin vermez. İndirmek istediğiniz uygulamanın internet ile veri alışverişi yapamıyor olması gerekir.

Uygulamaların çoğu Paypal üzerinden ödeme kabul eder. Bu gerçekleşirse uygulamayı ücretsiz olarak indiremezsiniz.

Diğer Uyarılar

Google Play Store 4 güncellenmemelidir. Eğer güncelleme yapmazsanız, Freedom çalışmayacaktır.

Avrupa Birliği, Amerika, Avustralya ve Kanada için çalışmaz.

Freedom’ı silmek için önce uygulamaya girmelisiniz. Menüden Durdur’u seçtikten sonra uygulamayı silebilirsiniz. Bunu yapmazsanız, Google Play Store’a erişemezsiniz.